je
Saznaj više
Projekti 01.07.2021.

Otvorene prijave za letnji studentski startap kamp ParkUP! 2021

Vreme je za novu, letnju startap avanturu! Nakon pauze zbog epidemiološke situacije, ovog leta organizujemo studentski startap kamp ParkUP! u svom tradicionalnom formatu, u Naučno-tehnološkom parku Beograd.

Otvorene prijave za letnji studentski startap kamp ParkUP! 2021

Prijave za višednevni program učenja, rada i druženja, namenjen studentima koji žele da zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startap - a, otvorene su do 1. jula na linku.

Kamp će biti održan od 14. do 20. jula u Naučno - tehnološkom parku Beograd. Za učešće je dovoljna otvorenost ka novim znanjima. Nije potrebno da studenti imaju oformljen tim ili poslovnu ideju - do nje će doći kroz dinamičan rad na kampu!

Predavanja i interaktivne radionice zasnovane su na Lean startup metodologiji, sa akcentom na definisanju problema i rešenja, profila i segmenta kupaca, konkurenciji, tržištu i biznis modelu. Do sada je kroz 4 studentska kampa u NTP Beograd i jedan online mini ParkUP! o osnovama tehnološkog preduzetništva obučeno gotovo 300 studenata!

Pridruži nam se i ti - postani nova startap generacija!

Učešće na bootcamp - u je besplatno, a sertifikati o završenom programu će biti dodeljeni svim polaznicima koji budu aktivno učestvovali na Kampu.

Više informacija o Kampu pogledajte ovde.

Studentski startap kamp organizuje se u saradnji sa Poslovno tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta Beograd (BITF) i podržan je od Vlade Švajcarske kroz projekat “Tehnopark Srbija 2 - Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova”.

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više