je
Saznaj više
Radionice 02.07.2021.

Prijava za program razvoja međunarodnih Erazmus+ omladinskih razmena od strane mladih i omladinskih lidera

Fondacija Tempus u periodu jul - septembar 2021. godine organizuje obrazovni program koji će biti realizovan uživo sa ciljem obuke organizacija i institucija iz Srbije za pisanje i podnošenje KA1 projekata međunarodnih omladinskih razmena u okviru omladinske komponente programa Erazmus+ za 2021. godinu.

Foto: Pixabay

Novina u odnosu na ranije obuke ovog tipa je što će program biti organizovan uživo i što će uključiti i mladu osobu i omladinskog lidera iz organizacije / institucije iz Srbije.

 

Ko može da učestvuje na obuci?

Program je namenjen parovima omladinskih lidera i mladih iz organizacija civilnog društva, institucija, kancelarija za mlade i drugim akterima iz Srbije koje planiraju da konkurišu za omladinsku razmenu u drugom roku za predaju projekata u 2021. godini ili prvom roku 2022. godine. 

 

Program obuke

Obuka će uključiti dva jednodnevna modula u Beogradu (09. jula i 09. septembra) i period između dva modula koji će biti iskorišćen za razvoj projektne ideje.

 

Prijava

Prijavu za obuku možete izvršiti popunjavanjem registracionog formulara

Rok za prijave je 02. jul do 23:59.

Maksimalni broj učesnika obuke koji dolaze ispred 10 organizacija / institucija iz Srbije je 20.  

Učešće na događajima je besplatno.

Više o programu možete videti ovde.

Za više informacija o Erazmus+ programu možete nam se obratiti putem e - pošte: youth@tempus.ac.rs (Erazmus+ projekti u oblasti mladih)

Svi događaji, radionice, kao i konsultacije u vezi pripreme i sprovođenjem projekata, u organizaciji Fondacije Tempus, su besplatni. 

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više