Takmičenja 20.10.2021.

Konkurs za dizajn logotipa aplikacije eberba

Akademsko selo je projekat održivog razvoja koji je oformila grupa srpskih donatora iz Sjedinjenih Država u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, kako bi ekonomski osnažili srpska sela i podstakli mlade da ostanu ili da se vrate u sela i iskoriste lokalne resurse na kreativan i savremen način. Prvi projekat Akademskog sela je sajt sela Gudurice.

Konkurs za dizajn logotipa aplikacije eberba

Unapredi CV i portfolio i doprinesi očuvanju sela!

Verujemo da studenti imaju ogroman potencijal i čekaju priliku da pokažu talenat i veštine, stoga ti nudimo priliku da dizajniraš logotipe za novi projekat Akademskog sela - mobilnu aplikaciju eBerba. 

Aplikacija eberba će biti namenjena voćarima u Srbiji sa ciljem da im olakša sezonu berbe i vođenje precizne evidencije o ubranim proizvodima po danu, parceli ili aktivnostima pojedinih berača. Aplikacija će biti besplatna i dostupna svima koji su zainteresovani da je koriste.

Pogledaj uputstva za logotip eberbe kako bismo usmerili kreativu:

  • Aplikacija je namenjena vlasnicima manjih i srednjih poljoprivrednih gazdinstava sa ciljem bolje organizacije beraca i praćenja troškova berbe. Aplikacija ce omogućiti bolje praćenje, cuvanje kao i analizu podataka iz jedne ili više berbi.
  • Minimalistički logotip koji se generalno uklapa i slaže sa logotipom  Akademskog sela akademskoselo.rs.
  • Logotip će se prvenstveno koristiti za mobilnu aplikaciju eberba koja će biti dostupna na Google Play i Apple Store.
  • Pošalji maksimalno tri predloga logotipa, na latinici.

Ukoliko ti ovo zvuči privlačno, prijavi se do 20.10. 2021. na info@akademskoselo.rs i pošalji nam svoja tri dosadašnja dizajna koja dokazuju da si prava osoba za nas. 

Nagrada

Spremili smo robnu nagradu za dizajnera izabranog logotipa u vrednosti od 10.000 RSD.

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više