je
Saznaj više
Takmičenja 01.10.2021.

Konkurs za dodelu nagrade„Katarina Lengold Marinković 2021“ za pisanu pravnu reč

Radi podsticanja razmene mišljenja i stručne diskusije među pravnicima Glasnik Advokatske komore Vojvodine, časopis za pravnu teoriju i praksu raspisuje: Konkurs za dodelu nagrade„Katarina Lengold Marinković 2021“ za pisanu pravnu reč.

Konkurs za dodelu nagrade„Katarina Lengold Marinković 2021“ za pisanu pravnu reč

Foto: Pixabay

Opšti uslovi konkursa

Nagrada se dodeljuje za naučni ili stručni rad objavljen u Glasniku advokatske komore Vojvodine koji je najviše doprineo dijalogu između pravne teorije i prakse. 

Pravo učešća na konkursu imaju svi autori naučnih ili stručnih radova u oblasti prava čiji su radovi objavljeni ili prihvaćeni za objavljivanje u Glasniku Advokatske komore Vojvodine tokom 2021. godine. 

Nagrada iznosi 80.000 dinara.

U izbor za nagradu ulaze radovi pristigli najkasnije do 01.10.2021. godine.

Odluku o pobedniku konkursa doneće uređivački odbor Glasnika advokatske komore Vojvodine najkasnije do 31.01.2022. godine. 

Radovi se dostavljaju putem platforme za elektronsko uređivanje časopisa na linku ili na e-mail adresu: akvojvodine@gmail.com.

Radovi koji se prijavljuju putem platforme za elektronsko uređivanje časopisa, prijavljuju se prema tehničkim uputstvima za korišćenje tog sistema koja su dostupna na veb-stranici Glasnika Advokatske komore Vojvodine www.glasnik.edu.rs.

Uredništvo zadržava pravo tehničkog prilagođavanja teksta u skladu s pravilima uređivanja, lekture i korekture. 

Više informacija možete pronaći ovde.

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više