je
Saznaj više

Stipendije za master studije za 2021/22. godinu na FDU

OSCE Mission to Serbia

Postavljeno: 15.09.2021.
OSCE Mission to Serbia
Beograd, Srbija
Rok za prijavu: 10.10.2021.
Master studije

Tekst oglasa

Stipendije za master studije za 2021/22. godinu na FDU

Misija OEBS-a u Srbiji podržava reforme u oblasti medija u zemlji, uključujući razvoj medijske politike i njenu primenu. To isto predviđa i Strategija razvoja sistema javnog informisanja u Republici Srbiji za period od 2020. do 2025. godine, koju je Vlada Republike Srbije usvojila u januaru 2020. godine, posle inkluzivnog procesa koji je Misija OEBS-a u Srbiji podržala. U cilju osnaživanja mladih da razvijaju stručne veštine i kompetencije potrebne za rad u oblasti javnih politika u digitalnom dobu, Misija OEBS-a u Srbiji obezbediće dve stipendije u visini pune školarine za studente/studentkinje Master programa Digitalna transformacija medija i kulture za školsku 2021/22. godinu, na Fakultetu dramskih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu. 

Detalji programa su dostupni na sledećoj veb stranici: https://fdu.bg.ac.rs/sr/studije/master-studije/digitalna-transformacija-medija-i-kulture

Opšti uslov:

Svi kandidati/kandidatkinje za stipendije za Master program Digitalna transformacija medija i kulture moraju da budu državljani Republike Srbije. 

Procedura:

  1. Kandidati/kandidatkinje se prijavljuju za stipendiju za Master program Digitalna transformacija medija i kulture slanjem motivacionog pisma na email adresu digitalnatransformacija@fdu.bg.ac.rs, do 10. oktobra 2021. godine. U motivacionom pismu kandidati/kandidatkinje treba da navedu zašto žele da upišu ovaj studijski program, na koji način se sadržaj i struktura programa uklapaju u profesionalne i akademske ciljeve koje žele da postignu i zašto smatraju da su prava osoba za ovaj studijski program.  
  2. Za stipendiju će se razmatrati samo kandidati/kandidatkinje koji su formalno primljeni (položen prijemni ispit) na Master program Digitalna transformacija medija i kulture.
  3. Panel koji čine predstavnici Fakulteta dramskih umetnosti i Misije OEBS-a u Srbiji pregledaće prijave i pozvaće izabrane kandidate/kandidatkinje na intervju. 
  4. Rangiranje se vrši na osnovu akademskog uspeha, mesta na rang listi kandidata/kandidatkinja koji su primljeni na Master program Digitalna transformacija medija i kulture, motivacionog pisma i intervjua. Informacije o uspešnim kandidatima/kandidatkinjama biće dostupne 20. oktobra 2021. godine.

Misija OEBS-a u Srbiji podstiče ravnopravnost i jednake mogućnosti za sve. Ohrabrujemo kvalifikovane kandidatkinje da se prijave.

Više o poslodavcu
konkuriši

Podeli

Konkuriši na praksu

PHP/Drupal Internship

Novi Sad
25.09.2021.

Graduate University Hiring 2022

Beograd
19.09.2021.

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više